MindBloom
koncentrációs
MyndPlay + VR
Agyhullámaink vizualizálása
Bővebben

Eszköz leírása:

Az Oculus Go egy magas minőségű, önálló Virtuális Valóság szemüveg, ami annyit jelent, hogy nem szükséges hozzá se számítógép, se telefon, hogy működjön. Az akkumulátorról üzemelő eszköz ugyanis mindent tartalmaz, ami az igazi VR élményhez szükséges.

Az Oculus Go-t kiegészítve a Myndplay Myndband EEG Neurofeedback technológiával beléphetünk egy különleges virtuális világba, ahol játszhatunk, vagy filmeket nézhetünk.

Az állítható hevederek és a lélegző anyag miatt az Oculus Go nagyon kényelmesen viselhető. Az Oculus Go és a hozzá tartozó érzékelővel ellátott vezérlő továbbítja a mozgásunkat a VR-hez, a Myndplay Myndband EEG fejpánt figyelemmel kíséri az agyhullámainkat, valamint méri figyelmünket és relaxációnkat. Az Oculus Go és a Myndplay Myndband egy olyan kiterjesztett valóságba repít minket, melyet előtte még soha nem tapasztalhattunk. Szó szerint szerelem első látásra!

MyndPlay

A MyndPlay a világ első, az elme által irányított média lejátszó felülete, mely összekapcsolja a számítógépet az agyhullámokkal (EEG).
A MyndPlay fejleszti az elmét és az ingerekre fókuszál. A számítógép segítségével részletes visszajelzést kapunk az elmét ért ingerekről, és azok reakcióiról. Gyakorolhatjuk, hogy hogyan dolgozhatunk ki nagyobb szellemi tudatosságot és érzelmi kontrolt a minket ért behatások felett. És mindezt egy szórakoztató multimédiás felületen tehetjük.

Eszköz videók:

Eszköz galéria:

Bővebb információért keress minket bizalommal!