MindBloom
relaxációs
koncentrációs
MIND B.C.C.
Agyhullámokkal vezérelt elektromos autó
Bővebben

Eszköz leírása:

A Mindbloom 2019-es új fejlesztése az EEG jelekkel irányított elektromos autó, mely lehetővé teszi a résztvevőnek, hogy egy EEG fejpánt segítségével mozgassuk a járművet.

A technológia lényege, hogy a felhasználó csupán a koncentráció/relaxációs képessége segítségével irányít egy digitális interfészt, mely vezeték nélküli technológiával segítségével jeleket továbbít az autónak, mely az elektromotort hajtja meg.  Tehát képesek vagyunk a járművet pusztán a gondolatainkkal irányítani.

Az eszköz tulajdonképpen egy továbbfejlesztett EEG-készülék, amely a résztvevő fejére és fülcimpáira helyezett elektródák segítségével méri az agyhullámokat, és azonnali visszajelzést ad az agy működéséről. Ezt a készülék átalakítja, és láthatóvá teszi számunkra a a jármű elmozdulásának formájában.

Az új technológiai fejlesztésünknek köszönhetően 9 koncentrációs szint mérését tudjuk elvégezni, így az autót fokozatos lassulás és gyorsulás is jellemzi.

Az autók egyenes mozgásra képesek (zárt pályán kanyargós íven is használható, azaz kormányozható) és kb 15-20 m-t tesznek meg. Mindezt látványos LED és fény effektek kíséretében. Az installáció részét képező kivetítőn a játék agyhullámait valós időben követhetjük nyomon.

Az eszközt a MindBloom fejlesztette s szerzői védelem alatt áll.

Eszköz videó:

Eszköz galéria:

Bővebb információért keress minket bizalommal!